Karaokeplader
Line
Karaokeplader
 

CD-Graphic
Kan afspilles på alle CD-afspillere

CD-Graphic karaoke
  CD-Graphic plader er en "almindelig" CD, som udover musik også indeholder sangtekst og grafikbilleder. Lyden kan høres på en almindelig CD-afspiller, men ønsker du at se sangteksten på dit TV, skal du have en CD-Graphic afspiller.

CD-Graphic er professionelt og nemt at synge til. Med typisk 4-6 liniers synge-tekst ad gangen som markeres når du skal synge, er det let at "disponere" og "time" sin sang. Systemet for de ægte sang-entusiaster...

Med nu over 2000 solgte anlæg og et udvalg på fast over 40.000 titler, er CD-Graphic det stærkeste koncept.
 
Mp3+G er i princippet som en CD-Graphic plade, blot er lyddelen Mp3-komprimeret, så sangen er lettere at overføre, downloade og have liggende på et lagermedie som f.eks.  harddisk, USB-stik, SD-Kort eller lignende.

Fungerer derfor fuldstændig som en almindelig CD+G fil / CD-Graphic plade. Kræver som CDG en særlig afspiller (eller player på en PC) for at kunne afspilles så teksten kan ses.  De fleste streamede karaokesange der kan købes på nettet er i Mp3+G.
Alle vores afspillere klarer både CDG og Mp3+G!. 
 
Mp3+G
Som CD-Graphic blot med lyddel som Mp3

CD-Graphic karaoke

 
DVD
Den perfekte kvalitet !
Afspilles på en DVD-afspiller eller PC med DVD-drev!


DVD TV
  DVD plader er det "nyeste" medie med op til 10-40 gange større lagrings-kapacitet end på almindelige CD'ere.

Det betyder i praksis lyd og billede i topkvalitet, med en billedopløsning på over 500 linier.

DVD karaokeplader kan afspilles på alle DVD-afspillere (ingen regionskode!). Har du derfor DVD-afspiller eller PC med DVD-drev, har du nu adgang til ca. 6000 DVD-karaoketitler lige til at synge efter!.

Alle DVD-karaokeplader har hjælpevokal som kan aktiveres/fjernes ved at trykke på "audio"-knappen på din DVD-afspiller eller på PC'en via dit DVD-software.


Bemærk at der på de fleste DVD-plader er "tvungen" intro af ca. 20 sekunders varighed, samt at titelvalg kun kan ske via TV-skærmen (og afspillerens fjernbetjening!). Generelt kan vi derfor ikke anbefale DVD til professionelt brug, hvor hurtighed og nemhed er vigtigt. Her anbefaler vi CD-Graphic (se ovenfor), hvor du også finder danske numre!.

 
Multiplex:
Betyder at der er hjælpe-vokal på den ene lydkanal.
Kan fjernes med multiplexfunktionen på alle afspillere fra
Active Entertainment, så du kan høre melodien
med eller uden sangstemme!

Egen import - direkte til dig priser
Egen produktion af danske karaokeplader
Specialist i karaoke siden 1990


Active Entertainment - Bygaden 74 - 4370 Store Merløse - DK
Tlf. (+45) 20 29 47 48

Produceret af ScanNet