Leje af Karaoke
 
Line


   
ET PAR GODE RÅD FØR DU KØBER KARAOKE!
- Hos Active sælger vi kun kvalitet!.Køb karaokeafspiller med gode mikrofonindgange! 
De fleste karaokeafspillere du finder til under kr. 1000,- har som oftest mikrofonindgange der lyder dårligt.  Typisk vil du opleve begrænset diskant og "S"-lyde (uanset mikrofonens kvalitet!), baggrundsstøj, "billigt" lydende rumklang samt forvrængning når du "synger igennem"!.  Med andre ord vil din sang på en discount-afspiller lyde "dåset" og mellemtoneagtig, uden klar definition i forhold til musikken.  Resultatet er at din stemme ikke "mixer" ordentligt sammen med musikken (lyder billigt!), og at du derfor hurtigt mister lysten til at synge... 
Billigste kvalitetsløsninger:  Tryk her 

Din karaokeafspiller skal kunne afspille CD+G!
De fleste karaokeafspillere (uanset prisklasse!) afspiller IKKE CDG-karaokeplader, som er det vigtigste format til karaoke.  Det er i dette format du finder alle de danske plader  samt det helt store udvalg i udenlandske titler.  Vi har p.t. over 40.000 engelske titler på lager i dette format som dækker alle genrer og kunstnere.  Se det store pladeudvalg her.
Få mere at vide om CDG-formatet her! 
 

Køb mikrofoner i metalhus samt separat ledning!
Mange mikrofoner i den billige ende er af plast samt med ledning fast monteret i mikrofonen.  Det betyder mere håndstøj, kortere holdbarhed, skrøbelig mikrofonhætte og en mikrofon der må kasseres hvis ledningen går i stykker.  Kvalitets-mikrofoner har "metalhus" samt aftagelig ledning som evt. kan erstattes med en bedre og længere type.  Samtidig skal en kvalitetsmikrofon have et frekvensområde til min. 14-15.000 hz for at opnå gode "S"-lyde (sprød lyd!). Vi forhandler KUN kvalitetsmikrofoner!.
Billigste kvalitetsmikrofon:  Tryk her!

Du skal have et fornuftigt stereoanlæg!
Skal du have ordentlig karaoke, kommer du ikke uden om et fornuftigt stereoanlæg m. højttalere (det har du sikkert allerede!) + den karaokeafspiller du måtte vælge!.  Ghetto-blaster løsninger og "alt i et produkt-løsninger" er KUN til legetøjsbrug og duer ikke til karaoke, hvor du ønsker en fornuftig illusion om at optræde "live" på lige fod med dine idoler. 
Eksempel på et samlet kvalitets-karaokeanlæg:  Tryk her!

Køb et karaokeanlæg du kan vokse med!
Som andre seriøse hobbies, kræves der ordentligt udstyr før interessen for alvor fænger.  Du køber heller ikke et legetøjs-keyboard eller en guitar med plastic-strenge, hvis du ønsker at blive god til at spille på disse instrumenter.  "Instrumentet" for sangere er karaokeafspilleren og dennes kvalitet er derfor afgørende!.  Hos os har vi kun produkter du kan "vokse med", i en kvalitet der holder til seriøs karaokebrug.  Discount-produkter lader vi andre om...    

Eksempel på kvalitets-karaokeanlæg (hjemmebrug!):  Tryk her!


Karaoke-tilbud til hjemmebrug: Klik her!

Karaoke-tilbud til professionel brug 
   eller "seriøst hjemmebrug":  Klik her!

Tilbud på pladerKlik her!
Egen import - direkte til dig priser
Egen produktion af danske karaokeplader
Specialist i karaoke siden 1990


Active Entertainment Karaoke - Kjærstrupvej 5 - DK-2500 Valby
Tlf. 00 45 38 74 18 01 - Fax 00 45 38 74 18 02

Produceret af ScanNet