Karaoke ?
 
 
 
Derfor er karaoke så populært!

Få gang i festen - KLIK HER! "FEST-KARAOKE".
DEN KORTESTE VEJ MELLEM MANGE MENNESKER ER SANG!
Vil I være sikker på at holde en fest alle husker? Vil I opleve livsglæde og heftige klapsalver, og se venner og kolleger i nye sjove roller? Vælg karaoke som indslag til privat- og firmafesten, polterabend, pubben m.v.!
Lej karaoke fra kr. 1.000,-. Klik her!.


Vil du synge? - TRYK HER! "HOBBY-KARAOKE".
AT GRIBE MIKROFONEN EFTER EN STRESSET DAG
SKAL OPLEVES!

At synge sine "idolers" sange til flot backingmusik er noget de fleste drømmer om!
Nu kan du selv trykke den af ved blot at have en karaokeafspiller og nogle plader!
Grib mikrofonen, læs teksten på dit TV og du er i gang!

Køb karaokeanlæg fra kun kr. 3.495.- eller se ugens tilbud her.
Over 30000 titler - TRYK HER! "KARRIERE-KARAOKE".
BRUG KARAOKE SOM BACKING-MUSIK I DIN SANGKARRIERE!
Med over 10.000 titler i alle genrer, har vi altid backing-musik til de numre du vil øve dig på og optræde med! Flotte indspilninger tæt på originalen betyder, at kun dit eget talent sætter grænserne.
Få gang i karrieren!.Karaoke - også til undervisning!

KARAOKE er i princippet blot indspillede melodier uden vokal med sangtekst på et TV. Med andre ord et oplagt backingmedie til f.eks. musik- og sangundervisning, musicals og teaterstykker samt party-musikere eller andre som har behov for "det fulde orkester" uden sang/solist. Og her er vel at mærke over 10.000 titler i alle genrer at vælge imellem, også det helt nye!. Nedenfor er givet nogle eksempler på backing-mediets anvendelse.

Oversæt og analysér teksten!KARAOKE TIL ENGELSKUNDERVISNING

Da mange af titlerne er på engelsk, er karaokemediet oplagt som motiverende indslag i engelskundervisningen. Her kan hele klassen "synge med", eller en enkelt elev kan oversætte sangteksten på f.eks. melodier der er oppe i tiden. Benyt også sangene som tidsbillede på en epoke, og snak kultur og værdier udfra sangtekstens indhold. Mulighederne er mange, - og de unge kan lide det!.

Da det hele "serveres" fra en CD-Graphic plade hen til et almindeligt TV, hvor man både hører musikken og ser sangteksten på skærmen, er det nemt at gå til. Se produkter eller karaokeplader !

MusikundervisningKARAOKE TIL MUSIKUNDERVISNING
Til musik- og sangundervisning er karaokeplader også oplagte, da eleverne kan øve sig på alle slags melodier og få orkesteret og sangteksten "foræret". Er man ligeglad med at se sangteksten på TV, skal man blot investere i de ønskede plader og afspille dem på en almindelig CD-afspiller. Se CDG-plader !

Ønsker man også at se sangteksten er den billigste løsning en Active afspiller fra kun kr. 3.495,- incl. alle karaoke-funktioner som mikrofonindgange, rumklang, keychanger, plader m.m. Se produktoversigt!.

Egen import - direkte til dig priser
Egen produktion af danske karaokeplader
Specialist i karaoke siden 1990


Active Entertainment - Bygaden 74 - 4370 Store Merløse - DK
Tlf. (+45) 20 29 47 48

Produceret af ScanNet