Karaokeklubben
 
 
 
Karaoke boomer i Danmark! KLIK HER og læs hvorfor...Karaokeklubben er en klub for alle private som brænder for at synge, og som godt vil være ajour med alt indenfor karaoke, d.v.s. produkter, plader og titler samt medlemsarrangementer. Medlemsskabet er gratis, og som medlem af karaokeklubben får du en hel række fordele:


MEDLEMSTILBUD
Karaokeplader er dyrere end almindelige CD-plader. Det skyldes dels at karaokeplader bliver lavet i mindre oplag end normale CD-plader, dels at såvel produktionsomkost-ninger som afgifter på karaokeplader er højere end for en normal lyd-CD.

Se ugens tilbud - KLIK HER!Vi køber imidlertid stort ind, og de rabatter vi opnår, giver vi videre til vores kunder i form af medlemstilbud. Her kan ofte spares op til 30% i forhold til normalprisen, - tilbud du som medlem altid får besked om!

INFO OM NYE TITLER OG PRODUKTER
Tilmeld dig nu - KLIK HER!Som medlem af Karaokeklubben modtager du også et medlemsbevis, samt gratis oversigt over de ca. 30.000 karaoketitler, du kan købe hos os. Samtidig får du hver tredje måned automatisk information om nye plader, så du altid er ajour med hvilke titler der findes, og har mulighed for at bestille de nye hits, så snart de "ankommer".

Ønsker du at blive medlem, trykker du blot her på TILMELDING.
Egen import - direkte til dig priser
Egen produktion af danske karaokeplader
Specialist i karaoke siden 1990


Active Entertainment - Bygaden 74 - 4370 Store Merløse - DK
Tlf. (+45) 20 29 47 48

Produceret af ScanNet