Hvem Er Vi
 
 
 
Active Entertainment
Karaoke Aps
Bygaden 74
4370 Store Merløse
Danmark


Tlf. +(45) 20 29 47 48


Email:
activekaraoke@activekaraoke.dk


Handelsbetingelser:  Læs her

  Bankforbindelse: Nordea/transfer-data
CVR(SE) / VAT nr. 20 13 40 97
AS-reg.nr. 237.575
Etableringsår: 1991

Betaling via EAN, bankoverførsel eller MobilePay:

Efter køb bliver du bedt om at overføre købesummen til vores bankkonto. 
Du kan altså ikke benytte betalingskort. 

Bus/tog: Tog til St. Merløse station


Åbningstider:  
Mandag - fredag: 9.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 12.00

Vil du se alle vores plader? - TRYK HER!ACTIVE ENTERTAINMENT KARAOKE APS er et dansk firma, ejet og stiftet af Tommy Dam. Siden starten i 1991 har ideen været at sælge og udleje karaoke til priser "alle har råd til". Vi satsede derfor på det såkaldte CD-Graphic system, som er almindelige CD'ere udvidet med synge- tekst til TV'et. Nemt, underholdende og professionelt!

I dag har nu 830 ungdomsklubber, 240 pubber og over 2500 private og DJ's købt et CD-Graphic karaokeanlæg fra os. Samtidig er antallet af CD-Graphic titler eksploderet til nu over 8000 CD'ere med ca. 100.000 melodier. Også de nyeste hits!.

Herudover er vi de største producenter af danske karaokeplader som EKSKLUSIVT sælges til kunder som har købt afspiller hos os.  Vil du have adgang til de nu 17 plader med ialt 265 danske tophits (klik!), skal du altså købe din afspiller hos os...

Alt i CD-Graphic og DVD karaokeplader !


Vores forretningsområde vedrører alt indenfor karaoke. Udover udlejning af karaokeanlæg fra kun kr. 1000,- pr. døgn, tilbyder vi også langtidsleje af komplette sanganlæg med op til 1400 titler.

Med en karaokeafspiller blir' du stjerne i dit eget hjem - KLIK!Vores hovedaktivitet er dog salg af karaokeprodukter og plader idet vi som grossister sælger direkte til ungdomsklubber, skoler, pubber, barer, hoteller, DJ's, diskoteker, radiobutikker/kæder, samt musikbutikker m.fl. i hele Skandinavien.

Vi sælger også direkte til private, idet alle med en tone i livet og fra ca. kr. 3.495,- på lommen, kan komme i gang med karaoke hjemme. Vi har bl.a. oprettet karaokeklubben hvor kun private kan melde sig ind. Som medlem får du automatisk information om nye titler og produkter, demo-invitationer m.m. Gratis tilmelding her.

Vi forhandler alle de betydende CD-karaokeserier i Europa, f.eks. Sunfly og Pocket med flere, - nu over 20.000 titler på CD+G og DVD .

M.h.t. karaokeudstyr forhandler vi de anerkendte mærker Sunfly, Vocopro, VocalStar og Adam Hall som producerer alt indenfor karaokeafspillere-, mixere- og forstærkere. 


Få hjælp til hvad du skal vælge!. TRYK HER!Men først og fremmest er vi entusiaster, som brænder for karaoke-ideen og de mange muligheder backing-musik på over 100.000 melodier giver som både underholdningsmedie, til undervisning og som starten på en spændende sangkarriere.

Kig derfor på vores mange websider og ring eller bestil ON-LINE hvor du får leveret fra dag til dag. Du kan selvfølgelig også komme forbi og opleve karaoke i vores demorum i Store Merløse - blot ring først på 2029 4748.


Egen import - direkte til dig priser
Egen produktion af danske karaokeplader
Specialist i karaoke siden 1990


Active Entertainment Karaoke - Bygaden 74 - DK-4370 Store Merløse
Tlf. (+45) 20 29 47 48

Produceret af ScannNet